Workshop Dendera-massage en healing

 Dit is de workshop Er is  ook een diepgaandere beroepsopleiding dendera-massage-therapeut

Dendera massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën.
Tijdens de massage of healing komen vastzittende emoties los en kunnen dan therapeutisch behandeld worden. Dendera massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen en de chakra's. Het geeft ontspanning voor de spieren & de geest, lost blokkades en spanningen op.

aanbiedingsprijs : € 150,00

Dendera massage  is een  Holistische & Therapeutische massage
Dendera Healing  is een energie behandeling
Gericht op de balans van lichaam en geest en gebaseerd op eeuwen oude technieken

Workshop Dendera Massage en Healing

Deze  Workshop    is bedoeld om diep liggende klachten en blokkades te leren te behandelen.

Bij deze  Workshop   ontvangt u:

  • Praktijklessen
  • Een e-cursus om thuis online te lezen en te studeren 
  • Een Certificaat 

 Je kunt deze  Workshop   zo vaak meedoen als je zelf wilt, want iedere keer wordt er een ander deel of laag aangepakt en kan je meer leren

De Praktijklessen van de Cursus Dendera massage & healing worden gegeven op;

1 weekend van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur 

of 5 avonden van 20.00 tot en 22.30 uur, in overleg kunnen we ook vroeger beginnen

Dendera massage

Dendera massage is een therapeutische vorm van masseren, die diep gaat en gebruik maakt van energieën. Tijdens de massage of healing komen vastzittende emoties los en kunnen dan therapeutisch behandeld worden. Dendera massage is een integrale vorm van masseren, die werkt in en met de vier lichamen en de chakra's. Het geeft ontspanning voor de spieren & de geest, lost blokkades en spanningen op.

Emotionele spanningen, energie en stress gaan vaak zitten in spieren en organen. Deze geven allerlei klachten en blokkades waardoor de energie niet meer goed stroomt. In de cursus leert men om blokkades te behandelen, zelfs die blokkades die diep verborgen zijn. Veel lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het etherisch lichaam of in het astraal lichaam. Chakra's en emoties werken in op het hormoonsysteem. Met onze technieken kan men deze klachten behandelen. Als men boos is en zich pijn doet, dan wordt de emotie opgeslagen in het aura, in het astraal lichaam en in het etherisch lichaam. Later kan deze energie zich uiten door klachten in het fysiek lichaam. Met Dendera massage of healing behandelen we deze energieën.

De behandeling

Een massage / healing duurt meestal tussen de 50 en 70 minuten. Er is altijd een voorgesprek om te kijken wat op dat moment actueel is. Hoewel men ook over de kleding heen kan masseren, is een echte massage op de huid. Soms doe men wel een snelle behandeling van de rug over dunne kleding heen. Een Magnetiseer of Reiki behandeling kan wel over de gewone kleding heen.  De masseur houdt altijd de kleren aan. Het is geen Tantra massage. De bedoeling is blokkades af te bouwen, geen nieuwe te maken. We hebben respect voor de grenzen die men aangeeft. Dus met andere woorden wat wij mogen aanraken.
 Onze ervaring met vrouwen, is dat ze de eerste paar keren moeten wennen om op deze manier aanraakt worden. Daarna krijgen zij steeds meer vertrouwen in de behandeling. Ze kunnen zich steeds makkelijker ontspannen. Men werkt stap voor stap, dan kan je langzaam steeds dieper gaan en diep liggende problemen aanpakken.  
 Wij hebben veel ervaring met vrouwen die een negatieve seksuele ervaring gehad hebben. Wij gaan daar altijd behoedzaam mee om. De behandelaar haalt de negatieven blokkades weg en laat hen weer van hun eigen lichaam positief genieten. Genieten van aangeraakt worden. Stap voor stap, behandeling voor behandeling. Weer terug krijgen wat door de negatieve ervaring gestolen is. Steeds een stapje verder. De behandelaar gaat nooit verder dan dat zij wil en op dat moment kan. Zij kan te allen tijde aangeven tot hier en niet verder. Wij hebben daar veel begrip voor, wij willen blokkades afbouwen en haar er van bevrijden, geen nieuwe maken.
 Wil je een afspraak maken voor een behandeling stuur dan een mailtje naar post@dendera.nl of bel naar 010 22 70 245

Voordelen van een behandeling

Een Dendera massage geeft je
meer ;
•kracht
•lenigheid
•energie
•vrijheid

minder;
•pijn
•stijfheid

het geef je een gevoel van vrijheid, innerlijke vrijheid

Drukpunten

Tijdens de massage drukken / strijken we op de drukpunten. Er zijn twee  manieren om op de drukpunten te drukken, zacht en hard. Als je met energie werkt, dan kan zacht er op drukken hetzelfde resultaat geven als hard en pijnlijk drukken. Ik doe het zacht en liefdevol en ga er strijkend drie maal overheen. Dan komen de energetische blokkades vrij en komt de spanning los, soms voelbaar als een soort elektrische ervaring.

 Op het lichaam zitten verschillende drukpunten, sommige bekend van Shiatsu en van Trikkerpunten. Shiatsu is een lering die werkt met drukpunten en energiebanen. 
 Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi en later door zijn zoon Toru Namikoshi. Beiden ontwikkelden hun kennis door "trial-and-error". Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash. Hoewel werkzaamheid van Shiatsu niet wetenschappelijk is bewezen, werkt het wel. 
 Bij Shiatsu worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt, maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen. Vaak is een lichte druk al voldoende.
 

 Namikoshi's zoon Tor

Namikoshi's zoon Toru studeerde chiropraxie in de VS. Hij verwierf kennis over de ruggengraat en de viscera (de interne organen in de buik- en borstholte) en breidde zo de kennis van de klassieke Shiatsu van zijn vader uit. Namikoshi was niet op de hoogte van de Chinese geneeskunst. Latere beoefenaars van Shiatsu, zoals Shizuto Masunaga (een student van Namikoshi), begonnen overeenkomsten te ontdekken met de Chinese geneeskunst daar waar het betreft de locaties waar op het lichaam druk wordt uitgeoefend. Deze komen overeen met de punten die in de Chinese geneeskunst als punten op meridianen bekend staan (acupunctuurpunten). Echter, in tegenstelling tot de uit de Chinese geneeskunst bekende methoden acupunctuur en acupressuur, waarbij specifieke, gedefinieerde punten op de meridianen gestimuleerd worden voor het behandelen van een aandoening, wordt bij Shiatsu op álle punten, die met een meridiaan overeenkomen, druk uitgeoefend. Onze ervaring is dat men niet hard hoeft te drukken. Op de juiste manier is een kleine zachte druk voldoende. Men kan beter vaker drukken, dan hard drukken. Wij gebruiken altijd een strijkende beweging. Wij gebruiken ook veel meer drukpunten dan in de gebruikelijke technieken. e.d Tijdens de cursus leert men deze voelen en ervaren.

 Trikkerpunten / Trigger points

Trikkerpunten / Trigger points zijn de overgangen tussen het zenuwstelsel en de spieren. Er zijn intussen verschillende leringen ontstaan. De hersenen sturen via de zenuw een elektrisch signaal naar de spieren. De spieren spannen zich dan, als er emotionele en mentale spanningen (stress) zijn. Dan kunnen er verschillende zenuwprikkels tegelijk naar de spieren gaan, waardoor deze verstijven.

 Op het contactpunt van de zenuw en de spier wordt dan verwarrende signaalenergie opgeslagen. Door op een juiste manier erop te drukken, dit kan heel zachtjes en zonder druk, kan men de energie er uit ontladen.

 De spier kan zich dan weer ontspannen. De cliënt kan dit voelen alsof er elektrische energie stoomt. In feite is dit ook zo. Vanuit de hersenen gaat een elektrisch signaal via de zenuwen naar de spieren. Als er gelijk een signaal komt van ontspannen en aantrekken, blijft deze energie vast zitten in een kleine cel tussen de spieren en zenuw. Door deze te ontladen komt deze elektrische energie vrij. Dit kan men voelen alsof er stoom los komt.

 Ook kan emotionele energie vrijkomen, er kan zelfs energie loskomen vanuit de kindertijd. Dit heb vaak zelf meegemaakt. Het kan zijn dat men pijn in de arm heeft, maar de oorzaak ergens anders in het lichaam zit, in de baan van de zenuw of zenuwknoop. Het wordt in Nederland vaak met naalden behandeld. Ik werk uitsluitend met mijn handen. Dat werkt heel goed, met veel resultaat.

Basis Cursussussen en Workshops 

De basiscursussen & Workshops , zijn korte weekend & avond cursussen die de basis uitleggen en leren. We hebben ook cursussen en opleidingen die dieper op de materie ingaan en een beroepsopleiding.

In al onze cursussen & workshops staan de leringen van de Witte Broederschap centraal, bevatten veel esoterische kennis (geheime kennis die de ingewijden gebruiken) en er wordt veel aandacht besteed aan de kosmische wetten. Er wordt verteld & ervaren dat het werkt en uitgelegd hoe het werkt. 

Als men deze kennis en technieken gebruikt, kan men niet alleen aan anderen energie geven, maar ook gelijktijdig het eigen etherisch lichaam op een goede manier verder ontwikkelen.

Over De Docent

De docent van deze Workshop  is Martin Doornbos

Sinds 1990 is hij met massage bezig, in 1993 ingewijd in Dendera Massage & Healing technieken.

Hij geef sinds 1993 Dendera Holistische Therapeutische massage, zowel als behandeling en als cursus. (1995) 
Naast reguliere opleidingen heeft hij ook vele spirituele opleidingen gedaan, meer informatie op de site van Paraspirit http://www.paraspirit.org/martin-doornbos
Hij geeft ook coaching & counseling, management trainingen en zakelijk adviezen e.d. 
Meer info op www.martindoornbos.nlAndere workshops

chakra-balancing-en-healing

chakra-balancing-en-healing

Deze workshop heeft theorie deel via e-learning en praktijk deel via de praktijkdagen In deze  workshop  leer u wat chakra's zijn en hoe u deze kan Healen en in balance kan brengen Er is een wisselwerking tussen chakra's - hormonen - emoties - lichamen zij beïnvloeden elkaar en kunnen een virtuele cirkel zijn, waar moeilijk uit te komen kan zijn…

€ 150,00

www.learningcentrum.nl is een onderdeel van Philosofia bv KvK Rotterdam 24423810 en wordt beheerd door Anay ICT , kvk Rotterdam 85862991
www.learningcentrum.nl is een neutraal en onafhankelijk internetplatform waar docenten, opleidingsinstituten & organisaties hun e-learning geven,
zowel alleen e-learning als gemengd met praktijklessen (Blended).  Met cursussen op persoonlijk en beroepsmatig niveau
(Corona) we houden ons aan alle wettelijke regels en eisen
post@learningcentrum.nl 010 70 70 008, Aert van Nessstraat 1-O Capelle aan den IJssel
We gebruiken alleen cookies die functioneel zijn, niet voor tracking of reclame, we verkopen geen gegevens aan derden
We zijn er trots op, dat we al sinds 1986 cursussen , opleidingen, trainingen e.d geven, daarom staan er foto's en teksten op van o.a. Paraspirit, Djehoety, St. Point of Light, Anay en Philosofia bv, van de verschillende locaties, vanaf 1986 tot nu
We maken ook gebruik van afbeeldingen van de open source website unsplash.com
Wij doen ons best maar kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van alle informatie.
Heb je verbetervoorstellen, ontdekt je taal fouten, heb je tips? Laat ze ons weten!
Powered by Anay ICT Copyright ©1983- . All Rights Reserved